UARU
+380 50 442-22-11
+380 552 44-85-12

Натуральність, збалансований смак та
ціна - особливість екстрактів Green Leaf

Завдяки ексклюзивній технології гармонізації смаку HARMONIX та відбору найкращої сировини екстракти Green Leaf мають профіль смаку, тотожній до цукру, та сертіфикат, що підтверджує 100% натуральність.

Завдяки інтенсивності смаку глікозидів, компания Green Leaf пропонує клієнтам зниження собівартості продукції на 50% порівняно з цукром.

Harmonix - технологія гармонізації смаку компанії Green Leaf,яка полягає у фізичній реструктуризації стевіол гликозидів

Продукти Green Leaf

Натуральний екстракт солодкої трави стевії 100
Натуральний екстракт солодкої трави стевії 150
Натуральний екстракт солодкої трави стевії 250
Натуральний екстракт солодкої трави стевії 500

Переваги

  • 100% натуральний продукт,
    0 калорій
  • легко розчинний в продуктах на водній та спиртовій основі
  • має стійкість до високих температур, стабільність в кислому середовищі (pH 3-9)
  • не руйнується на світлі, не втрачає солодкість при зберіганні і в готових продуктах
  • перешкоджає бродінню, продовжує термін зберігання продуктів
  • добре поєднується з природними екстрактами, ароматизаторами і цукром (збільшує солодкість)