НУЛЬ-КАЛОРІЙНІ ТА НИЗЬКОКАЛОРІЙНІ ПІДСОЛОДЖУВАЧІ
ІДЕАЛЬНО ДЛЯ ВИПІЧКИ
БЕЗДОГАННИЙ СМАК
100% НАТУРАЛЬНО
Попередній
Далі

Ми за корисні солодощі

Привіт! Ми команда Green Leaf.
Ми прагнемо робити солодощі здоровими і при цьому незрівнянно смачними.
Ми створюємо наші підсолоджувачі з натуральних інгредієнтів для вашої насолоди і здоров'я.
Основою всіх наших продуктів є стевія.

natural

Ми робимо наші продукти тільки з кращих натуральних інгредієнтів. Не використовуємо підсилювачі смаку та інші штучні домішки.

kcal

Більшість наших продуктів взагалі не містить калорій, а інші мають знижену калорійність. З нами не варто турбуватися про збільшення ваги 🙂

harmonix

Бездоганний смак - це про нас. Завдяки ексклюзивній технології HARMONIX наша солодка стевія не гірчить і не має післясмаку.

Наші продукти добре підходять для випічки, не стають шкідливими при нагріванні. А завдяки сипучій формі і солодкості ідентичній цукру (1 ложка стевії Green Leaf = 1 ложка цукру), зручні у приготуванні.

Кому пасують продукти Green Leaf

Тим, хто веде здоровий спосіб життя

Солодка стевія відрізняється від звичайного рафінованого цукру тим, що не несе ризиків здоров'ю людини. Навпаки, наукові дослідження довели, що стевія має низку позитивних впливів на здоров'я.

Для тих, хто стежить за вагою або прагне стати стрункіше

Стевія не містить калорій, тому не зашкодить фігурі.

Для людей з діабетом

Стевіозид (природний компонент стевії) не розкладається на більш дрібні частини і не всмоктується в організм. Він підвищує чутливість до інсуліну, що допомагає знизити рівень цукру в крові.

Для всіх ласунів 🙂

Стевія безпечна для дітей і вагітних. Більше 200 досліджень підтверджують її безпеку.

Стевія солодка від природи

Солодкий смак стевії походить від натуральних складових її листя, які називають стевіолглікозидами. Глікозіди стевії у 250-350 разів солодші за цукор, але наші виробничі новітні технології дозволяють робити її аналогічною цукру.

ІСТОРІЯ СТЕВІЇ

Стевія - це рослина, відкрита індіанцями Південної Америки. За її допомогою люди підсолоджують їжу вже понад 200 років.

На початку минулого століття стевія була описана швейцарським ботаніком і отримала назву Stevia rebaudiana. Вона відноситься до сімейства айстрових.

У харчовій промисловості стевію почали використовувати в Японії в 1971 році, а в 2008 і 2011 роках стевія була затверджена для використання в харчових продуктах і напоях в США і Європейському союзі.