Healthy sweet
В миску вбийте три курячих яйця.
До яєць додайте ваш улюблений підсолоджувач.
Збийте яйця з підсолоджувачем 3-4 хвилини.
Слідом влийте в миску молоко.
Додайте до всіх інгредієнтів обидва види борошна і розпушувач тесту. Перемішайте міксером.
Яблука вимийте, видаліть серцевину і наріжте невеликими кубиками.
Додайте в тісто яблука, все перемішайте. За бажанням додайте корицю.
Форму для духовки змастіть олією, перекладіть тісто з яблуками. Духовку розігрійте і встановіть температуру 180 градусів. Випікайте шарлотку 25-30 хвилин. Через деякий час перевірте готовність шпажкою, злегка остудіть і подавайте до столу.